25 ایده پیش غذای ساده از نی نی سایت
دنبال یه پیش غذای سریع و آسون برای مهمونی هات هستی؟ نی نی سایت پر از ایده های خلاقانه است! من کلی تاپیک رو زیر و رو کردم و 25 تا از بهترین و ساده ترین پیش غذاهایی که مامان ها پیشنهاد داده بودن رو براتون جمع آوری کردم.
این لیست هم برای مهمونی های خودمونی و هم برای جمع های بزرگتر عالیه. مواد لازمش هم خیلی راحت پیدا میشه و نیاز به کلی وقت و مهارت نداره.
- ✅
ماست و خیار قالبی:
ماست چکیده، خیار رنده شده، نعنا خشک، گل محمدی (اختیاری) - ✅
زیتون پرورده خونگی:
زیتون، گردو، رب انار، سیر، سبزی معطر - ✅
اسپرینگ رول سبزیجات:
خمیر یوفکا، هویج، کلم، جوانه ماش، سس سویا - ✅
سالاد الویه قیفی:
نان قیفی، سالاد الویه - ✅
بورک اسفناج:
خمیر یوفکا، اسفناج پخته، پنیر فتا، پیاز - ✅
دلمه برگ مو:
برگ مو، برنج، گوشت چرخ کرده، سبزی دلمه - ✅
کتلت سیب زمینی:
سیب زمینی آب پز، گوشت چرخ کرده، پیاز، تخم مرغ - ✅
کوکو سبزی:
سبزی کوکو، تخم مرغ، آرد - ✅
میرزا قاسمی:
بادمجان کبابی، گوجه فرنگی، سیر، تخم مرغ - ✅
کشک بادمجان:
بادمجان کبابی، کشک، سیر، نعنا داغ - ✅
رول سوسیس:
خمیر پیراشکی، سوسیس - ✅
سمبوسه:
خمیر یوفکا، سیب زمینی، پیاز، ادویه - ✅
پیراشکی گوشت:
خمیر پیراشکی، گوشت چرخ کرده، پیاز - ✅
قارچ شکم پر:
قارچ بزرگ، گوشت چرخ کرده، پنیر پیتزا - ✅
ته چین تک نفره:
برنج، مرغ، زعفران، ماست - ✅
فرنچ تست لقمه ای:
نان تست، تخم مرغ، شیر، دارچین - ✅
پنکیک سیب زمینی:
سیب زمینی رنده شده، پیاز، تخم مرغ - ✅
کلاب ساندویچ مینیاتوری:
نان تست، مرغ، تخم مرغ، خیارشور - ✅
پیتزا رولی:
خمیر پیتزا، سس گوجه، پنیر پیتزا، مواد دلخواه - ✅
سالاد ماکارونی:
ماکارونی فرمی، کالباس، نخود فرنگی، ذرت - ✅
کراکت سیب زمینی:
سیب زمینی پوره شده، پنیر پیتزا، آرد سوخاری - ✅
حمص:
نخود پخته، ارده، سیر، آبلیمو - ✅
بابا غنوج:
بادمجان کبابی، ارده، سیر، آبلیمو

راستی، یادت نره که میتونی با خلاقیت خودت، این پیش غذاها رو خاص تر و خوشمزه تر کنی. مثلاً میتونی به جای گوشت چرخ کرده از مرغ ریش ریش شده استفاده کنی یا ادویه های مورد علاقه ات رو بهشون اضافه کنی.
نوش جان!
سالاد شیرازی با خیارشور
همون سالاد شیرازی خودمونه، فقط یه کم خیارشور نگینی بهش اضافه میکنیم. طعمش خیلی باحال میشه!یادتون نره نعنا خشک هم بزنید. خیلی سریع آماده میشه و برای مهمونیهای خودمونی عالیه. میتونید تو ظرفهای کوچیک تک نفره سرو کنید. فقط حواستون باشه خیارشور خیلی شور نباشه. سعی کنید از خیارشور خونگی استفاده کنید. موقع سرو یه کم آبلیمو تازه هم بریزید روش.
ماست و خیار با گردو و شوید
یه ماست چکیده خوشمزه، خیار رنده شده، گردوی خرد شده و شوید تازه. به همین سادگی!میتونید از کشمش پلویی هم توش استفاده کنید. برای طعم بهتر یک حبه سیر رنده شده هم اضافه کنید. اگر دوست داشتید یه کوچولو نعنا خشک هم بریزید. موقع سرو با چند برگ نعنا تزئین کنید. میتونید از ماست یونانی هم استفاده کنید. مراقب باشید گردوها تازه باشن تا تلخ نشن.
زیتون پرورده خانگی
زیتون سبز بیهسته، گردو، رب انار، سبزیجات معطر و روغن زیتون. طعمش محشره!میتونید مقدار سیر رو به دلخواه کم و زیاد کنید. اگر رب انارتون خیلی ترش بود، یه کم شکر اضافه کنید. حتما بذارید چند ساعت تو یخچال بمونه تا طعمها به خورد هم برن. میتونید از زیتون شور هم استفاده کنید ولی حواستون باشه خیلی شور نباشه. اگر سبزیجات معطر تازه نداشتید از خشک شده هم میشه استفاده کرد. برای تندتر شدنش یه کم فلفل قرمز هم اضافه کنید.
بورانی اسفناج
اسفناج پخته و له شده، ماست، سیر رنده شده و ادویه. یه پیش غذای سالم و خوشمزه!میتونید از اسفناج تازه یا فریز شده استفاده کنید. موقع سرو با پیاز داغ تزئین کنید. اگر دوست داشتید یه کم گردو خرد شده هم اضافه کنید. میتونید با نون پیتا یا چیپس سرو کنید. اگر وقت نداشتید از اسفناج کنسروی هم میشه استفاده کرد. اضافه کردن یه کم آبلیمو طعمش رو بهتر میکنه.
کتلت سیب زمینی
سیب زمینی آبپز و رنده شده، تخم مرغ، پیاز رنده شده و ادویه. یه پیش غذای کلاسیک!میتونید یه کم جعفری خرد شده هم اضافه کنید. برای اینکه کتلت وا نره، سیب زمینی رو خوب آبش رو بگیرید. موقع سرخ کردن حرارت رو ملایم کنید تا مغز پخت بشه. میتونید با گوجه و خیارشور سرو کنید. اضافه کردن کمی زردچوبه رنگ کتلت رو زیباتر میکنه. اگر دوست داشتید یه کم گوشت چرخ کرده هم اضافه کنید.
حمص (نخود)
نخود پخته، ارده، سیر، آبلیمو و روغن زیتون. یه پیش غذای عربی اصیل!نخود رو از قبل خیس کنید و خوب بپزید. برای اینکه حمص لطیف تر بشه، پوست نخود رو جدا کنید. میتونید با نون پیتا و سبزیجات سرو کنید. برای تزئین از پاپریکا و روغن زیتون استفاده کنید. اضافه کردن یه کم زیره طعمش رو بهتر میکنه. اگر ارده نداشتید، از کنجد آسیاب شده هم میشه استفاده کرد.
مینی ساندویچ الویه
سالاد الویه، نون تست، خیارشور و گوجه. یه پیش غذای جمع و جور و خوشمزه!میتونید نون تست رو با قالبهای مختلف شکل بدید. برای تزئین از زیتون و جعفری استفاده کنید. میتونید از نون باگت کوچیک هم استفاده کنید. اگر دوست داشتید یه کم کاهو هم لای ساندویچ بذارید. میتونید با سس خردل هم سرو کنید. مراقب باشید نون تست خیلی خیس نشه.
دلمه برگ مو
برگ مو، برنج، گوشت چرخ کرده، سبزیجات معطر و ادویه. یه پیش غذای سنتی و دلچسب!برگ مو رو از قبل بجوشونید تا نرم بشه. میتونید از لپه هم تو مواد دلمه استفاده کنید. برای طعم بهتر یه کم آبغوره هم به سس دلمه اضافه کنید. موقع پخت دلمهها رو مرتب بچینید تا باز نشن. میتونید دلمهها رو تو فر هم بپزید. اگر دوست داشتید دلمهها رو شیرین درست کنید، یه کم شکر به سس اضافه کنید.
رول سوسیس
خمیر یوفکا، سوسیس، پنیر پیتزا و ادویه. یه پیش غذای سریع و خوشمزه!خمیر یوفکا رو به صورت نواری برش بزنید. میتونید از سوسیس گیاهی هم استفاده کنید. قبل از پخت روی رولها رو با زرده تخم مرغ رومال کنید. میتونید از کنجد و سیاه دانه برای تزئین استفاده کنید. میتونید از سس گوجه فرنگی و خردل برای سرو استفاده کنید. اگر دوست داشتید یه کم فلفل دلمه ای هم اضافه کنید.
قارچ سوخاری
قارچ، تخم مرغ، آرد سوخاری و ادویه. یه پیش غذای ترد و لذیذ!قارچها رو خوب بشویید و خشک کنید. آرد سوخاری رو با ادویه های دلخواه مخلوط کنید. موقع سرخ کردن حرارت رو ملایم کنید تا قارچها نسوزن. میتونید با سس تارتار سرو کنید. اگر دوست داشتید یه کم پنیر پارمزان هم به آرد سوخاری اضافه کنید. میتونید قارچها رو تو فر هم بپزید.
نان سیر
نان باگت، سیر، کره، جعفری و پنیر پیتزا. یه پیش غذای معطر و اشتها آور!نان باگت رو به صورت حلقهای برش بزنید. کره رو با سیر رنده شده و جعفری خرد شده مخلوط کنید. روی نانها رو با مخلوط کره و سیر بپوشونید. میتونید از پنیر پارمزان هم استفاده کنید. میتونید از آویشن خشک هم استفاده کنید. میتونید نانها رو تو تابه هم تست کنید.
اسپرینگ رول
خمیر یوفکا، سبزیجات خرد شده، گوشت چرخ کرده یا مرغ، و ادویه. یه پیش غذای آسیایی خوشمزه!خمیر یوفکا رو به صورت مربعی برش بزنید. سبزیجات رو تفت بدید تا نرم بشن. میتونید از نودل هم تو مواد اسپرینگ رول استفاده کنید. قبل از سرخ کردن، اسپرینگ رول ها رو خوب ببندید تا مواد بیرون نریزه. میتونید با سس سویا سرو کنید. اگر دوست داشتید از میگو هم استفاده کنید.
کوکو سبزی
سبزی کوکو، تخم مرغ، آرد و ادویه. یه پیش غذای اصیل ایرانی!سبزی کوکو رو ریز خرد کنید. برای اینکه کوکو پوک بشه، یه کم بکینگ پودر اضافه کنید. موقع سرخ کردن حرارت رو ملایم کنید تا کوکو مغز پخت بشه. میتونید با نون و ترشی سرو کنید. اضافه کردن گردو و زرشک طعمش رو بهتر میکنه. میتونید کوکو رو تو فر هم بپزید.
پیراشکی گوشت
خمیر پیراشکی، گوشت چرخ کرده، پیاز، فلفل دلمه ای و ادویه. یه پیش غذای خوشمزه و مجلسی!خمیر پیراشکی رو به صورت دایرهای برش بزنید. گوشت رو با پیاز و فلفل دلمه ای تفت بدید. قبل از سرخ کردن، پیراشکی ها رو با زرده تخم مرغ رومال کنید. میتونید از کنجد و سیاه دانه برای تزئین استفاده کنید. میتونید از سس گوجه فرنگی برای سرو استفاده کنید. اگر دوست داشتید یه کم قارچ هم اضافه کنید.
تارت کشک و بادمجان
خمیر تارت، بادمجان سرخ شده، کشک، سیر و نعنا داغ. یه پیش غذای شیک و خوشمزه!خمیر تارت رو از قبل آماده کنید. بادمجانها رو سرخ کنید و له کنید. کشک رو با سیر رنده شده مخلوط کنید. روی تارت رو با کشک و نعنا داغ تزئین کنید. میتونید از گردو هم برای تزئین استفاده کنید. میتونید تارتها رو تو فر هم گرم کنید.
سمبوسه
خمیر یوفکا یا لواش، سیب زمینی، پیاز، جعفری و ادویه. یه پیش غذای تند و خوشمزه جنوبی!سیب زمینی رو آبپز کنید و له کنید. پیاز و جعفری رو تفت بدید. خمیر رو به صورت مثلثی برش بزنید. قبل از سرخ کردن، سمبوسهها رو خوب ببندید تا مواد بیرون نریزه. میتونید با سس انبه یا سس فلفل سرو کنید. اگر دوست داشتید یه کم گوشت چرخ کرده هم اضافه کنید.
رول ژامبون و پنیر
نان تست، ژامبون، پنیر خامهای و سبزیجات. یه پیش غذای سریع و شیک!نان تست رو با وردنه پهن کنید. روی نانها رو با پنیر خامهای بپوشونید. ژامبون و سبزیجات رو روی پنیر بذارید. نانها رو رول کنید و برش بزنید. میتونید از خیارشور و گوجه فرنگی هم استفاده کنید. میتونید رولها رو تو یخچال بذارید تا خنک بشن.
بورک سیب زمینی
خمیر یوفکا، سیب زمینی پوره شده، پیاز داغ، ادویه و پنیر پیتزا. یه پیش غذای خوشمزه و پر طرفدار!خمیر یوفکا رو به صورت لایه لایه استفاده کنید. سیب زمینی پوره شده رو با پیاز داغ و ادویه مخلوط کنید. لایه ها رو با مخلوط سیب زمینی و پنیر پر کنید. قبل از پخت روی بورک رو با زرده تخم مرغ رومال کنید. میتونید از کنجد برای تزئین استفاده کنید. میتونید بورک رو تو تابه هم بپزید.
سالاد ماکارونی
ماکارونی فرمی، کالباس، خیارشور، ذرت، نخود فرنگی، سس مایونز و ادویه. یه پیش غذای خوشمزه و پر کالری!ماکارونی رو بپزید و آبکش کنید. کالباس و خیارشور رو نگینی خرد کنید. همه مواد رو با هم مخلوط کنید و با سس مایونز و ادویه مزه دار کنید. میتونید از هویج رنده شده هم استفاده کنید. میتونید از ماست یونانی به جای سس مایونز استفاده کنید. بذارید سالاد چند ساعت تو یخچال بمونه تا طعمها به خورد هم برن.
اسنک تست
نان تست، پنیر پیتزا، ژامبون، گوجه فرنگی و فلفل دلمه ای. یه پیش غذای سریع و راحت!نان تست رو کره بمالید. روی نانها پنیر، ژامبون، گوجه فرنگی و فلفل دلمه ای بذارید. تستها رو تو فر یا ساندویچ ساز گرم کنید. میتونید از قارچ و زیتون هم استفاده کنید. میتونید از سس کچاپ و خردل هم استفاده کنید. میتونید اسنکها رو به صورت مثلثی برش بزنید.
دسر لیوانی طالبی
طالبی پوره شده، خامه، بیسکویت خرد شده و پودر ژله طالبی. یه دسر خوشمزه و خنک برای فصل گرما که به عنوان پیش غذا هم میشه سرو کرد. پودر ژله طالبی رو طبق دستور آماده کنید. بیسکویتها رو خرد کنید. طالبی پوره شده رو با خامه مخلوط کنید. به صورت لایه لایه بیسکویت، ژله و مخلوط طالبی رو توی لیوان بریزید. بذارید دسر تو یخچال خنک بشه. با تکههای طالبی و برگ نعنا تزئین کنید.
پنکیک سیب زمینی
سیب زمینی رنده شده، پیاز رنده شده، تخم مرغ، آرد و ادویه. یه پیش غذای ساده و خوشمزه. سیب زمینی و پیاز رو رنده کنید و آب اضافیشون رو بگیرید. تخم مرغ، آرد و ادویه رو اضافه کنید و خوب مخلوط کنید. در تابه با روغن سرخ کنید تا طلایی بشه. میتونید با سس کچاپ یا ماست سرو کنید. اضافه کردن سبزیجات معطر طعمش رو بهتر میکنه. برای ترد تر شدن پنکیک از آرد ذرت استفاده کنید.
فلافل
نخود خیس خورده، پیاز، سیر، جعفری، ادویه مخصوص فلافل و آرد. یه پیش غذای پرطرفدار و خوشمزه. نخود رو از قبل خیس کنید و چرخ کنید. پیاز، سیر و جعفری رو هم چرخ کنید و با نخود مخلوط کنید. ادویه فلافل و آرد رو اضافه کنید و خوب ورز بدید. در روغن فراوون سرخ کنید. با نون باگت، ترشی و سس انبه سرو کنید. اضافه کردن پودر زیره و گشنیز طعم فلافل رو بهتر میکنه.
پیاز سوخاری
حلقههای پیاز، آرد، تخم مرغ، پودر سوخاری و ادویه. یه پیش غذای ترد و خوشمزه برای طرفداران پیاز!پیازها رو به صورت حلقههای مساوی برش بزنید. در روغن داغ سرخ کنید تا طلایی و ترد شوند. با سس رنچ یا سس دلخواه سرو کنید. اضافه کردن پودر سیر به آرد سوخاری طعم بهتری به پیاز میدهد. از پیاز شیرین برای طعم بهتر استفاده کنید.
کشک بادمجان قالبی
بادمجان کبابی یا سرخ شده، کشک، پیاز داغ، سیر داغ، گردو و نعناع داغ. یه پیش غذای مجلسی و خوشمزه. بادمجانها رو کبابی یا سرخ کنید و پوره کنید. کشک رو با کمی آب رقیق کنید و با بادمجان مخلوط کنید. پیاز داغ، سیر داغ و گردو رو به مخلوط اضافه کنید. کف قالب رو چرب کنید و مخلوط رو داخل قالب بریزید. در یخچال بگذارید تا خنک شود و خودش را بگیرد. با نعناع داغ و گردو تزئین کنید.






